Algemeen over Moves!

MOVES! is de naam van dé Streetdance/Hip Hop dansschool van Nederland. Inmiddels heeft MOVES! 9 vestigingen door heel Nederland. Houd jij van dansen dan dans je bij Moves! Door o.a. programma's als Everybody Dance Now, So You Think You Can Dance en Holland's Got Talent zet Moves! zich steeds meer op de kaart in Nederland. MOVES! staat voor: de nieuwste moves, funky beats, ontwikkelen van talent, special events zoals workshops, een goede sfeer en natuurlijk een heleboel plezier.

Moves! Hoorn&Opperdoes geeft les in allerlei verschillende dansstijlen, waardoor iedere danser de mogelijkheid krijgt zich gevarieerd te ontwikkelen. Onze dansstijlen zijn HipHop, Streetdance, Afrodance, Modern, DanceHall, Breakdance en Popping en lessen waarin techniek hoog in het vaandel staat. Van jong tot oud krijgt iedereen de mogelijkheid te dansen bij Moves!, ook qua niveau is er voor iedereen het juiste aanbod. Maar ook om je conditie te trainen zit je goed bij ons: elke weekdag hebben wij een conditietraining voor volwassenen. Kortom, iedereen is welkom bij MOVES!
 
Buiten de dansmogelijkheden en optredens die MOVES! zijn leden biedt, is er ook de mogelijkheid om mee te dansen in een demoteam. Voor bijna elk niveau zijn er demoteams en meerdere malen per jaar worden audities gehouden voor leden en niet-leden om zich aan te sluiten. Deze demoteams zijn meerdere malen Nederlands Kampioen geworden, maar hebben ook al vaker gedanst op het Europese Kampioenschap en het Wereldkampioenschap. 

Sinds 1 juli 2008 is José Olivieira de eigenaar van Dansschool Moves! Hoorn en per mei 2012 is de vestiging dansschool Moves! Opperdoes erbij gekomen. José is met diverse teams meervoudig Nederlands Kampioen Streetdance geworden en hij heeft meegedaan aan Europese- en Wereldkampioenschappen Streetdance/Hiphop in Nederland, België, Marokko, Frankrijk, Italië, Tsjechië, Hongarije, Polen en Duitsland.

Ook voor workshops, kidsparty's en weddingdances  kun je bij ons terecht.

Dat MOVES! de naam is van dè Streetdance en Hiphop Dansschool van Nederland mag duidelijk zijn, kortom hou je van dansen en wil jij meer? Dan dans je bij Moves! Kom gratis een proefles bij ons volgen, je bent van harte welkom.