Voor de eindshow The Love Edition genaamd op zaterdag 7 juli om 19.00 uur is iedereen weer druk bezig met oefenen. Voor de show hebben we nog een laatste generale repetities in Sporthal de Opgang:
generale repetitie: zondag 1 juli van 11.00-15.00 uur o.v.b.
Alle leden en vrijwilligers die meedoen aan de eindshow hebben gratis toegang tot de show. De leden worden op 7 juli rond 18.00 uur verwacht bij het Park. We gaan er weer met zijn allen een topshow van maken dus kom kijken! Wil je vrijwilliger zijn, meld je dan aan op info@moveshoorn.nl

Vanaf heden kunnen kaartjes besteld worden voor de eindshow The Love Edition. De kaarten kosten 20 euro per stuk. Dit is inclusief pauzedrankje en garderobe. Kaarten kunnen besteld worden door het bedrag over te maken naar NL37ABNA 0489657737 t.n.v. Moves! Hoorn onder vermelding van de naam van de leerling en het aantal kaarten. Kaarten worden naar besteldatum ingedeeld.  De kaartjes die voor 28 juli zijn besteld, kunnen op 1 juli vanaf 11.00 uur in Sporthal de Opgang worden opgehaald o.v.v. naam lid. Ook kun je daar kaartjes contant kopen. Wij accepteren cultuurbonnen van 2018.